تحقیق در مورد عفونت مجاری ادراری

تحقیق در مورد عفونت مجاری ادراری تحقیق در مورد عفونت مجاری ادراری

دسته : پزشکی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 14 KB

تعداد صفحات : 27

بازدیدها : 266

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 4500 تومان

خرید این فایل

تحقیق در مورد عفونت مجاری ادراری

تحقیق در مورد عفونت مجاری ادراری


بخشهایی از متن:

مقدمه

عفونت های مجاری اداری یكی از مشكلات و معضلات بهداشت عمومی همه كشورها بخصوص جهان سوم می باشد. ارگانیسم های متعدد مانند ویروس ها ،‌باكتری ها ، قارچ ها و انگل ها عفونت مجاری اداری ایجاد می نمایند و باكتری ها شایع ترین آن هستند (1، 2 ،‌3 ، 4) تصویر بر این بود كه با كشف داروهای ضد باكتریایی مشكل درمان بیماریهای عفونی بشر حل شود ولی بعد از گذشت نه چنان طولانی، ظهور گونه های مقاوم به داروها و افزایش آن این امید به ناامیدی بدل شد ولی با تداوم كوشش و تلاش به كشف داروهای جدید مانند كوتریموكسازول و جنتامایسین ، سفالوتین و سفالوسپورین با نسل های جدید منجر شد. باكتری هایی ماند آنترویاكتریاسه آ ، استافیلوكك ها، سالمونلاها، شیگلاها ، كلیسئلا، اتتروباكتر، سیتروباكتر، ادوارد سیئلا، سراتیا،‌پسودوموناس ها ، كلامیدیاها و مایكوپلاسماها عامل عفونت مجاری ادراری هستند كه E.Coli مهمترین عامل بخصوص در خانم ها می باشد (3 ، 5).

عوارض ناشی از عدم درمان یا بد درمان عفونت مجاری ادراری منجر به از كارافتادگی كلیه و در خانم های حامل منجر به تولد نوزادان كم وزن،‌نارس و یا سقط می شود؛ لذا تشخیص و درمان مناسب و به موقع آن از اهمیت خاص برخوردار می باشد (6، 7، 8) . هدف این تحقیق بررسی میزان فراوانی عامل عفونت های مجاری ادراری، مقاومت و حساسیت آنها با آنتی بیوتیك های مورد تجویز جامعه پزشكی و نقش سن و جنس در فراوانی این بیماری می باشد.

 ...

ادرار استریل است و عفونت هنگامی رخ می دهد كه میكروارگانیسم از لوله های گوارشی به ابتدا پیشابراه بچسبد و شروع به تكثیر نماید. عامل بیشتر عفونتهای مجاری ادراری Ecoli است كه بطور معمول در كولون زندگی می كند. در بیشتر موارد باكتری ابتدا در پیشابراه شروع به رشد می كند. عفونت محدود به پیشابراه را urethrist گویند وقتی باكتری به مثانه مهاجرت و باعث عفونت مثانه شد را ›غسفهفهس گویند. اگر عفونت سریعا درمان نشود باكتری ممكن است به حالب ها رفته و كلیه ها را به عفونت مبتلا نماید كه در اینصورت به آن Pyelonephritis و  میكروارگانیسم های كلامیدیا و مایكوپلاسما می توانند در مجاری تناسلی مردان و زنان عفونت مجاری ادراری ایجاد نمایند. كلامیدیا ومایكوپلاسما برخلاف E.Coli میتوانند به مجاری تناسلی رفته و عفونت مجاری تناسلی – ادراری نیز ایجاد نمایند؛ كه هر دو عفونت نیازمند درمان می باشند. در مردان غدد پروستات موادی تشرح می كند كه رشد باكتری را كاهش می دهد. در هر دو جنس سیستم ایمنی از عفونت جلوگیری می كند با وجود این محافظت ها، هنوز هم به عفونت مبتلا می شویم (11،12،13).

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید