مقاله ورزش و بیماری قلبی

مقاله ورزش و بیماری قلبی مقاله ورزش و بیماری قلبی

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 74 KB

تعداد صفحات : 28

بازدیدها : 173

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 4500 تومان

خرید این فایل

ورزش و بیماری قلبی

بخشهایی از متن:

رابطه سلامت روحی و قلبی

ممكن است فكر كنید بیماری قلبی تنها با كم تحركی، فقر غذایی، سیگار كشیدن و نوشیدن مشروبات الكلی مرتبط است. در حالی كه این عادات، خطر فشار خون بالا، حملات قلبی، سكته ها و سایر مسائل و مشكلات قلبی ــ عروقی را تشدید می كنند.  نحوه زندگی ، تفكرات و احساسات شما فقط تشدید كننده بیماری قلبی نیستند بلكه می توانند شروع كننده بیماری باشند.

 پیشگیری عملی

 زندگی سالم راهی به سوی كاهش بیماریهای قلبی باز می كند، حتی اگر با فاكتورهای غیر قابل كنترل مثل سن، جنس و سابقه فامیلی روبرو شوید. اما ایجاد تغییراتی در زندگی روزانه همیشه آسان نیست. ممكن است احساس كنید اجباری برروی زندگی تان متقبل شده اید مثل دست كشیدن از خوردن غذاهای مورد علاقه، قرار دادن زمانی برای ورزش در زندگی روزانه یا خوردن منظم دارو. این اجبار باعث انضباط فردی می شود و این عادات جدید در ذهنتان نقش می بندد. سرپیچی از یك نسخه رژیمی یا دزدانه سیگار كشیدن (زمانی كه هیچ كسی نیست) ممكن است عطش فوری را برطرف كند اما باعث بهبود سلامتی در یك هدف بلند مدت نخواهد شد.

...

اگر چه بیماری قلبی یك شرایط جدی است كه به كنترل مداوم نیاز دارد، موارد بسیاری وجود دارد كه می توانید خطر مسائل قلبی ــ عروقی را كاهش دهید و زندگی سالم و پویایی داشته باشید.

 

اگر از حمله قلبی رنج می برید:

 ــ با پزشكان مشورت كنید. دو فرد، مشابه نیستند و درمانهای گوناگون و استراتژی كاهش خطر كه برای یك بیمار به كار می رود  ممكن است برای بیمار دیگر نامناسب و یا حتی مضر باشد.

 ــ پرهیز از تلاش برای حل مشكل در یك جلسه، تا حد امكان به جای عوض كردن یك عادت موجود سعی كنید تمركز نمایید (مانند عادات خوردن، سبك زندگی غیر فعال) یك هدف  منطقی برای زندگی خود تعیین كنید و برای رسیدن به آن تلاش كنید.

 ــ علائم افسردگی را فراموش نكنید. احساس اندوه و پوچی، بی علاقگی در انجام فعالیتهای لذت بخش یا فعالیتهای روزانه، كاهش انرژی و بی نظمی هایی در خوردن و خوابیدن، تنها پاره ای از علائم افسردگی هستند. اگر این علائم بیش از دو هفته طول كشید این موضوع را با پزشك قلب مطرح كنید. بعلاوه اگر با همكاری روان شناس با پزشكتان باشد نتیجه، سودمندتر خواهد بود.

 ــ شناسایی منابع استرس در زندگی و یافتن روشهایی برای كاهش و اداره آنها. ملاقات با یك روان شناس به منظور آموختن روشهای مدیریت استرس، مفید است. كنترل استرس، نه تنها برای جلوگیری از بیماری قلبی، بلكه همچنین برای سرعت بهبود حملات قلبی در زمان برنامه های ورزشی و تغییر سایر سبك های زندگی كاربرد دارد.

 

منبع دارد.

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید